Mikrobiologiczny preparat (inokulant) do zakiszania pasz objętościowych: traw, motylkowych (lucerny, koniczyny), zbóż (GPS) i wysłodków buraczanych.
mgr inż. Michał Lipka
tel. 608 024 100Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
mgr inż. Mariusz Węglarz
tel. 604 756 693Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
Alina Szudrowicz
tel. 664 017 976Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
lek. wet. Janusz Węgrzyn
Dyrektor Regionalny
tel. 600 810 101Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
mgr inż. Rafał Makarewicz
tel. 604 950 960Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
mgr inż. Mariusz Węglarz
tel. 604 756 693Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
Wioletta Seroka
tel. 607 777 372Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
lek. wet. Janusz Węgrzyn
Dyrektor Regionalny
tel. 600 810 101Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
mgr inż. Rafał Makarewicz
tel. 604 950 960Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
mgr inż. Michał Lipka
tel. 608 024 100Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
mgr inż. Dariusz Okoń
Dyrektor Regionalny
tel. 606 789 885Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
mgr inż. Michał Lipka
tel. 608 024 100Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
Alina Szudrowicz
tel. 664 017 976Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
mgr inż. Mariusz Węglarz
tel. 604 756 693Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
Wioletta Seroka
tel. 607 777 372Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
lek. wet. Janusz Węgrzyn
Dyrektor Regionalny
część południowo-wschodnia
tel. 600 810 101Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
lek. wet. Janusz Węgrzyn
Dyrektor Regionalny
tel. 600 810 101Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
mgr inż. Grzegorz Nagel
Dyrektor Regionalny
tel. 604 625 455Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
mgr Katarzyna Stańczuk
tel. 600 036 696Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
mgr inż. Grzegorz Nagel
Dyrektor Regionalny
tel. 604 625 455Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
mgr inż. Krystian Spólny
tel. 606 210 693Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
mgr inż. Grzegorz Nagel
Dyrektor Regionalny
tel. 604 625 455Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
mgr inż. Marcin Bankowski
tel. 695 959 720Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
mgr inż. Grzegorz Nagel
Dyrektor Regionalny
tel. 604 625 455Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
mgr inż. Krystian Spólny
tel. 606 210 693Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
mgr inż. Tomasz Stępniak
tel. 695 959 526Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
mgr inż. Grzegorz Nagel
Dyrektor Regionalny
tel. 604 625 455Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
mgr inż. Łukasz Kułagowski
tel. 887 654 334Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
mgr inż. Grzegorz Nagel
Dyrektor Regionalny
tel. 604 625 455Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
mgr inż. Grzegorz Nagel
Dyrektor Regionalny
tel. 604 625 455Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
mgr inż. Łukasz Kułagowski
tel. 887 654 334Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
mgr inż. Grzegorz Nagel
Dyrektor Regionalny
tel. 604 625 455Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
Mikrobiologiczny preparat (inokulant) do zakiszania pasz objętościowych: traw, motylkowych (lucerny, koniczyny), zbóż (GPS) i wysłodków buraczanych.
Produkt przeznaczony do konserwacji kiszonek z traw i lucerny. Znacznie polepsza proces fermentacji oraz wartość odżywczą kiszonki.
Zawiera trzy unikalne szczepy bakterii kwasu mlekowego:
Dzięki szybkiemu zapoczątkowaniu fermentacji i odpowiedniemu doborowi kultur bakteryjnych (fermentacja najważniejszych cukrów) DOLSIL Perfect szybko i efektywnie obniża wartość pH kiszonki, co wstrzymuje rozwój niepożądanych mikroorganizmów, zmniejszając tym ryzyko pogorszenia parametrów kiszonki.
Kiszonka zabezpieczona DOLSIL-em Perfect charakteryzuje się maksymalną koncentracją składników odżywczych i jest atrakcyjna pod względem smaku i zapachu dla bydła. Efektem konserwacji kiszonek preparatem DOLSIL Perfect jest zwiększenie wydajności krów i zwrot inwestycji.
Stosowanie preparatu DOLSIL Perfect prowadzi do zachowania większej zawartości aminokwasów związanych. Tak zabezpieczone aminokwasy są znacznie bardziej odporne na degradację w środowisku żwacza od aminokwasów w postaci wolnej.
100 g